Reviews

Bart Davos en Jan Schenk

Vier jaar geleden zijn Bart en ik opzoek gegaan naar een makelaar om ons appartement in Oud-Zuid te verkopen.

Bij het eerste gesprek met Hellen van Carla van den Brink Makelaars klikte het meteen.

Duidelijk, zuiver, “to the point” en aardig, een fijne basis voor een goede samenwerking.

Ik hoor Hellen nog altijd zeggen “less is more!” Slikken, advies gevolgd en een groot deel van de vele al te persoonlijke items ingepakt. De fotograaf, geregeld door Hellen, heeft een prachtige fotoserie gemaakt.  En toen was ons appartement binnen 2 weken verkocht!  Geen stress, totdat er afwijkingen werden geconstateerd in de splitsingsakte van de VVE.  Met de onmisbare hulp van Hellen waren de problemen snel uit de weg geholpen.

Het jaar daarop wilde mijn werkgever een school/kantoorgebouw met monumenten status in de Jordaan verkopen, een gebouw oorspronkelijk aangekocht via Carla van de Brink zelf.

Natuurlijk Carla van den Brink Makelaars weer gebeld!  Met goede kennis van de markt hebben Hellen en Pieter Joep een strategie uitgezet voor de verkoop waardoor het pand snel was verkocht.

Het jaar daarop wilde mijn werkgever herinvesteren in een kantoorpand en ja, natuurlijk hebben we Hellen en Pieter Joop weer ingeschakeld.  Het waren moeizame onderhandelingen maar dankzij hun expertise zijn we eruit gekomen en is het kantoor verhuisd naar prachtige nieuwe locatie.

Ondertussen waren Bart en ik op zoek naar een nieuwbouwappartement voor onszelf.  Na meerdere malen te zijn uitgeloot vonden wij een half-afgebouwde loft in de Houthavens.  Uiteraard hebben wij Hellen ingeschakeld om de aankoop te regelen. Na intensieve onderhandelingen is het rond gekomen en wonen wij nu in een droomhuis op een toplocatie.

×

Informatie Coronavirus

Meer informatie