Corona FAQ

Makelaarskantoor Carla van den Brink houdt van Amsterdam en van de mensen die haar bewonen. In de onderstaande FAQ kunt u meer informatie vinden over de maatregelen die wij hebben getroffen en beantwoorden wij de meest gestelde vragen. Ook in deze moeilijke tijden doen wij ons uiterste best om u van dienst te zijn. Ons kantoor is geopend, wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Wij zijn via de normale kanalen goed bereikbaar. Een aantal van onze collega’s zijn aanwezig op kantoor waar zij u indien gewenst op afspraak kunnen ontvangen. Een deel van onze medewerkers werkt vanuit huis en zij zijn telefonisch en per mail bereikbaar.

U kunt onze collega’s bereiken via:

TEL       +31(0)20 - 671 72 72
EMAIL   info@vandenbrink.nl

Nieuwe intake gesprekken plannen wij natuurlijk graag in. Conform de voorgeschreven maatregelen van de overheid en het RIVM nemen we wel de nodige maatregelen tijdens deze afspraken. Zo schudden wij geen handen en houden we gepaste afstand.

Ook is het mogelijk een afspraak te maken voor een videogesprek. We zijn bereikbaar via een groot aantal kanalen (bijvoorbeeld Skype, FaceTime of WhatsApp Video). Wanneer u contact opneemt met ons kantoor zal één van onze collega’s met u bespreken welk kanaal uw voorkeur heeft en de afspraak inplannen.

Zo lang de verkoper akkoord gaat, blijven geplande afspraken voor bezichtigingen staan. Natuurlijk nemen we wel de nodige maatregelen tijdens deze bezichtigingen. Zo verwelkomen wij maximaal twee personen per bezichtiging, schudden wij geen handen en houden we gepaste afstand. Ook verzoeken wij de kijker in de woning niets aan te raken.

Mocht de kijker of de verkoper liever geen fysieke bezichtiging willen, dan kunnen wij ook een digitale bezichtiging in de vorm van een video of live video (via bijvoorbeeld FaceTime of Whatsapp Video) verzorgen. Om de mogelijkheden voor uw woning te bespreken, kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Zo lang de verkoper akkoord gaat, blijven geplande afspraken voor bezichtigingen staan. Natuurlijk nemen we wel de nodige maatregelen tijdens deze bezichtigingen. Zo verwelkomen wij maximaal twee personen per bezichtiging, schudden wij geen handen en houden we gepaste afstand. Ook verzoeken wij u in de woning niets aan te raken. Wilt u eenbezichtiging inplannen? Dan kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Mocht u of de verkoper liever geen fysieke bezichtiging willen, dan kunnen wij ook een digitale bezichtiging in de vorm van een video of live video (via bijvoorbeeld FaceTime of Whatsapp Video) verzorgen. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons kantoor. Binnenkort verschijnen er van verschillende woningen uit ons aanbod een uitgebreide video waar u op afstand toch een goed beeld van de woning kunt krijgen. U kunt dan op een later moment alsnog besluiten een (live video) bezichtiging aan te vragen.

Wij volgen de ontwikkelingen rondom het virus op de voet en houden ons aan alle voorgeschreven maatregelen van de overheid en het RIVM. Natuurlijk nemen we wel de nodige maatregelen tijdens deze bezichtigingen. Zo verwelkomen wij maximaal twee personen per bezichtiging, schudden wij geen handen en houden we gepaste afstand. Ook verzoeken wij u in de woning niets aan te raken.

Mocht u of de verkoper liever geen fysieke bezichtiging willen, dan kunnen wij ook een digitale bezichtiging in de vorm van een video of live video (via bijvoorbeeld FaceTime of Whatsapp Video) verzorgen. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons kantoor. Ook verschijnen er van verschillende woningen uit ons aanbod een uitgebreide video waar u op afstand toch een goed beeld van de woning kunt krijgen.

Ons kantoor blijft geopend en onze collega’s blijven dus ook bereikbaar. Wel ontvangen wij alleen klanten op kantoor wanneer hier van tevoren een afspraak voor is ingepland. Een deel van onze collega’s werkt vanuit huis. Het spreekt natuurlijk voor zich dat onze collega’s bij symptomen of lichte klachten thuis zullen blijven.

Wij volgen de ontwikkelingen rondom het virus op de voet en houden ons aan alle voorgeschreven maatregelen van de overheid en het RIVM. We wassen regelmatig onze handen, houden gepaste afstand met collega’s en klanten en ons kantoor wordt regelmatig gereinigd.

Voor nadere toelichting over onze werkwijze en de genomen maatregelen om de veiligheid en gezondheid van onze collega’s en klanten te waarborgen, kunt u contact opnemen met ons kantoor via +31(0)20 - 671 72 72 of info@vandenbrink.nl

×

Informatie Coronavirus

Meer informatie