Aanhuur

EEN NIEUW HUIS ALS HET BEGIN VAN IETS GROOTS

Een verhuizing is een belangrijke stap in uw leven. Misschien verhuist u zelfs wel naar een voor u vreemd land. Het minste wat wij als vakmensen kunnen doen, is goed voor u zorgen tijdens dat proces. En zo doen we dat.

Intake

Het contact met ons bureau begint met een afspraak voor een intakegesprek met een van onze makelaars. In het eerste gesprek kunt u al uw wensen kenbaar maken en vertellen wij meer over onze dienstverlening. Daarnaast vertellen wij u wat u kunt verwachten en waar u rekening mee moet houden bij het huren van een woning.

Zoekopdracht

De Amsterdamse woningmarkt is dynamischer dan ooit. Daarnaast is de regelgeving omtrent verhuur complex. Als u besluit een zoekopdracht bij ons te plaatsen, dan nemen wij u bij de hand. Wij doorzoeken de gehele markt en maken een selectie van het meest passende aanbod. 

Bezichtiging

Een huis huren heeft alles te maken met emotie. Of het nu om een exclusieve villa gaat of een bovenwoning in het hart van de stad. Terwijl u verder droomt, houden wij u met beide benen op de grond. Als professional weten we waar we op moeten letten: type huurcontract, indexatie, omgevingsfactoren, marktwaarde, concurrerend aanbod etc. Wij adviseren u over onze bevindingen.

Aanhuur

Besluit u tot aanhuur, dan begeleiden onze makelaars u bij het hele proces. Dat begint met het bepalen van de juiste tactiek en strategie, het uitbrengen van een bod, de onderhandelingen en het opstellen van de huurovereenkomst. Het eindigt pas na het opmaken van een gedegen check in rapport tijdens de sleuteloverdracht. Maar ook na de oplevering staan wij voor u klaar.

Interesse in aanhuurbegeleiding via Carla van den Brink?

Wij zijn graag uw aanhuurmakelaar. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

×

Informatie Coronavirus

Meer informatie