Ervaringen

VERHALENMAKERS SINDS 1979

Wij werken met vastgoed, dus wij maken verhalen. Dat is sinds jaar en dag ons motto. En deze mensen kunnen u vertellen wat we daarmee bedoelen.


Letty

Ik wilde vanuit Purmerend heel graag terug naar mijn geboorteplaats Amsterdam. Maar ik vroeg mij af of dit haalbaar was.

Lees meer

Nicolaas

Wij hebben met plezier gebruik gemaakt van de diensten van Carla van den Brink voor de verkoop van het huis. Dankzij de goede communicatie, scherpe adviezen en begeleiding hebben we ons huis boven verwachting goed verkocht.

Lees meer

Siebe en Renske

Het was geen gemakkelijke zoektocht in deze oververhitte markt in combinatie met onze wensenlijst maar met Susan Bosma als makelaar is het ons gelukt om ons huis in Amsterdam aan te kopen.

Lees meer

Philippine en Martijn

Zo'n 13 jaar geleden werd de hulp van Carla vd Brink Makelaars ingeschakeld met de aankoop van ons appartement in de Pijp.

Lees meer

Gert Jan & Corinne

Altijd verrassende inzichten: eerlijk, zakelijk, met humor, snel, to the point en altijd betrokken.

Lees meer

Theda Blonk

Toen ik in 1999, na vijf jaar huren, een flat wilde kopen, was er maar één makelaar met wie ik in zee wilde: Makelaarskantoor Carla van den Brink, de expert in Amsterdam Zuid.

Lees meer

Leonard en Marjes

Waarschijnlijk niet het minste idee waar IJdok is? Aan de overkant van het IJ in noord of in de buurt van IJburg, zijn de antwoorden die we meestal krijgen.

Lees meer

Rianne en Bob

Na een lange zoektocht naar het vinden van een woning in Amsterdam, kwamen we via een vriend van onze familie bij Carla van den Brink terecht.

Lees meer

Kristien en Laurens

Per toeval kwamen we bij Carla van den Brink makelaars uit, maar heel bewust gingen we in zee met Susan Bosma.

Lees meer

Esmee en Wessel

Bij de verkoop van onze woning in Amsterdam waren we op zoek naar een goede makelaar die ons hierbij kon helpen.

Lees meer

Felix Claus

"Carrière, relaties, vermogen": succes is vaak afhankelijk van kleine dingen en goed advies is daarbij vaak van doorslaggevend belang.

Lees meer

Ada & Thomas (moeder en zoon)

Na vier jaar in een studio gewoond te hebben was mijn zoon toe aan een appartement met een aparte slaapkamer in een gezellige buurt.

Lees meer

Mirjam en Peter

Niet specifiek op zoek liepen we ons droomhuis tegen het lijf. De verkoop werd begeleid door Carla van den Brink.

Lees meer

Despina

We are so thankful to our lovely agent Susan's and the office of Carla van den Brink for helping us selling our property and buy a new family apartment.

Lees meer

Bart Davos en Jan Schenk

Vier jaar geleden zijn Bart en ik opzoek gegaan naar een makelaar om ons appartement in Oud-Zuid te verkopen.

Lees meer

Karlijn van Lammeren

Weg uit Amsterdam, de stad die niet van ons was, maar die ons wel een warm welkom en een warm thuis heeft gegeven.

Lees meer

Stefanie Citroen

Wij besloten ons appartement in Amsterdam te verkopen en op zoek te gaan naar een wat groter huis.

Lees meer

Marieke en Erik

Een bijzonder appartement op een geweldige plek in de binnenstad met veel ruimte, licht, geen inkijk, een dakterras en ook nog parkeermogelijkheden, dat zochten we.

Lees meer

Chantal

In mijn eentje een huis kopen, spannend… Via een goede vriendin kwam ik bij Carla van den Brink terecht en in hun no nonsense-aanpak kon ik me direct vinden.

Lees meer

Anita Moore

Makelaarskantoor Carla van den Brink heeft in het verleden reeds twee keer aan-en verkopen voor mij verzorgd en altijd naar volle tevredenheid. Professioneel, kritisch en betrokken, dat geeft vertrouwen.

Lees meer

Anita Soer

De verkoop van ons huis in de binnenstad van Amsterdam is echt een kerstverhaal. In de tijd dat de huizenmarkt niet opperbest was (eind 2011) verkochten we desondanks binnen 6 weken.

Lees meer

Anne

'En de cirkel is rond. Zeven jaar geleden kocht ik mijn eerste appartement in Amsterdam met behulp van Letty's professionele blik en doortastende optreden.

Lees meer

Carlijn

Carla van den Brink heeft mij uitstekend begeleid en geadviseerd tijdens de zoektocht naar mijn droomwoning. 

Lees meer

Eric

Al 20 jaar geleden heb ik eigenlijk gekozen voor makelaarskantoor Carla van de Brink. Ik moet toegeven: oorspronkelijk vanwege het idee dat dit beroep bij vrouwen in heel goede handen is.

Lees meer

Francis

Drie huizen gekocht en twee verkocht met makelaarskantoor Carla van den Brink.

Lees meer

Jeroen en Zeger

Na een jaar zelf rondkijken, belandden we met onze wensen voor ons "droomhuis" bij Carla van den Brink aan de tafel.

Lees meer

Karin

Een huis kopen in Amsterdam. Een wens, maar waar moest ik beginnen? Via via kwam ik bij Carla van den Brink terecht en wat me meteen opviel was de filosofie van het kantoor.

Lees meer

Lotte

Vorig jaar besloten wij studentenstad Utrecht te verruilen voor Amsterdam. Een grote stap voor ons, zeker omdat we in Amsterdam wilden gaan kopen.

Lees meer

Marco de Haan

Wanneer je het niet meer verwacht, komt het opeens op je pad; ‘je droomhuis’. Bij Carla van den Brink hebben ze mij geleerd geduld te hebben ook als de zoektocht langer duurt dan jezelf had gepland.

Lees meer

Natasja

Toen ik besloot mijn huis in de verkoop te zetten, begon de zoektocht naar de juiste makelaar. Bij navraag in mijn vriendenkring, kwam al snel Carla van den Brink naar voren.

Lees meer

Nicole

Carla van den Brink, heeft ons begeleidt in zowel de aan- als verkoop van ons huis. We hebben ze dan ook van twee kanten meegemaakt.

Lees meer

Paul en Herbert

Kerkstraat te Amsterdam

"Het heeft even geduurd voordat we ons droomhuis hadden gevonden. En dat lag niet aan Carla van den Brink.

Lees meer

Raymond

Makelaarskantoor Carla van den Brink, heeft ons begeleidt in zowel de aan- als verkoop van ons huis. We hebben ze dan ook van 2 kanten meegemaakt.

Lees meer

Roos

Verhuisd naar Amstelveen. Onze vorige woning aan de Zeeburgerkade hebben wij ook verkregen via de deskundige begeleiding van CvdB.

Lees meer
×

Informatie Coronavirus

Meer informatie