Referenties

Eva & Tom 

Het leek een onmogelijke zoektocht; een 3-kamer appartement mét een tuintje in Amsterdam. Onze voorkeur ging vanaf het begin van de zoektocht al uit naar Amsterdam Noord.
We waren al langere tijd op zoek naar onze eerste koopwoning toen we via een vriendin gekoppeld werden aan Susan. Tijdens het eerste gesprek was het direct raak. We liepen de deur van het kantoor van Carla van den Brink uit en zeiden tegen elkaar; Dit gaat lukken. Ook bij grote tegenslagen bleef Susan altijd positief. Ze heeft een prettige mix van een persoonlijke benadering maar ook zakelijke overtuigingskracht.
Op een totaal onverwacht moment sprak Susan de woorden uit; het is gelukt! We kregen het verlossende telefoontje dat we de hoogste bieder waren. Natuurlijk was er toen vreugde maar wat ons ook blij heeft verrast is de rol van de makelaar in het proces ná de aankoop. De integere en professionele begeleiding is iets wat we niet hadden willen missen. Als we deze woning ooit verlaten weten we wie we als eerst bellen. Het appartement werd een heus huisje en we verheugen ons op de eerste zomer in onze tuin!

×

Informatie Coronavirus

Meer informatie