Verhalen

Marco de Haan

Wanneer je het niet meer verwacht, komt het opeens op je pad; ‘je droomhuis’. Bij Carla van den Brink hebben ze mij geleerd geduld te hebben, ook als de zoektocht langer duurt dan jezelf had gepland. Niet zomaar op alles ingaan maar trouw blijven aan wat je echt zoekt, en bij dit zoekproces heb je iemand nodig die precies weet hoe dat werkt. Prettig dat deze kennis nu juist een expertise bij Carla van den Brink is.

En dan loop je de ruimte binnen, ziet het uitzicht op de gracht, de zon valt mooi naar binnen, en de ruimte is qua verhouding helemaal goed. Het moet wel grondig verbouwd worden, maar je makelaar schikt daar niet van terug. Je voelt het, dit object is kansrijk. Maar niet ten koste van alles; blijf helder, nog niet inrichten, verbouwingsbudget realistisch inschatten, etc. Ook hier heb je een no nonsense makelaar bij nodig die adviseert maar bovenal objectief en realistisch is en uit ervaring spreekt, en niet onbelangrijk kan onderhandelen.

Maar wanneer het dan rond is en je bij de notaris zit, dan is daar toch dat gevoel van dankbaarheid. Kippenvel. Ik ga met mijn partner aan de gracht wonen! En wat is mooier om dat moment met je makelaar te mogen delen.

We hebben de prijzen van de aannemer binnen en de ontwerpen zijn klaar. Bouwen!

×

Informatie Coronavirus

Meer informatie