Amsterdam

Nida Senffstraat 17

Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-0 Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-0
Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-1 Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-1
Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-2 Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-2
Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-3 Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-3
Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-4 Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-4
Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-5 Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-5
Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-6 Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-6
Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-7 Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-7
Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-8 Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-8
Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-9 Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-9
Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-10 Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-10
Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-11 Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-11
Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-12 Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-12
Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-13 Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-13
Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-14 Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-14
Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-15 Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-15
Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-16 Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-16
Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-17 Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-17
Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-18 Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-18
Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-19 Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-19
Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-20 Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-20
Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-21 Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-21
Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-22 Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-22
Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-23 Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-23
Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-24 Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-24
Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-25 Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-25
Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-26 Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-26
Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-27 Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-27
Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-28 Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-28
Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-29 Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-29
Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-30 Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-30
Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-31 Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-31
Onder bod
Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-2
Bekijk 32 foto's
Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-2
Bekijk 32 foto's
Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-2
Bekijk 32 foto's
Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-3
Nida Senffstraat 17, Amsterdam foto-4

Omschrijving

*** English text below ***

In een levendige nieuwe wijk van Amsterdam, bevindt zich dit ruime en zeer lichte 3-kamer appartement van 69m2 met breed terras, direct gelegen aan de gemeenschappelijke binnentuin van het duurzaam ontworpen woonblok. Het appartement bestaat uit een ruime living met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. Op de begane grond beschikt het appartement nog over een ruime berging van 5 m2 en een parkeerplek in de parkeergarage.
Het appartement is voorzien van vloerverwarming met koelfunctie en is zeer goed geïsoleerd, waardoor het comfort hoog is en de stookkosten laag zijn.

Indeling
De mooie hoge entreehal op straatniveau beschikt over moderne brievenbussen, een bellentableau met videofoon, een Bringme box, liften naar de verdiepingen en de toegang tot de parkeerplaatsen.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en toegankelijk vanaf de onder architectuur aangelegde binnentuin. Achter de toegangsdeur bevindt zich de entree die toegang biedt tot de heerlijk lichte woonkamer. Dit licht wordt bewerkstelligd door de riante pui met zicht en middels openslaande deuren, toegang tot de tuin. De tuin van wel 60m2, ligt over de volle breedte van het appartement, is grotendeels betegeld en voorzien van een mooie groene omkadering door middel van een border. Het bovengelegen balkon van de tweede verdieping zorgt deels voor een kleine overkapping boven de entreedeur, waardoor men niet nat wordt tijdens het openen van de deur en er mede een droge zitplek gecreëerd kan worden naast deze deur.

De moderne open keuken is gelegen in de woonkamer en beschikt over een mooi houten blad en diverse hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, een 4-pits inductiekookplaat met afzuigkap, een combi-stoomoven en veel bergruimte.

Vanuit de woonkamer is de hal bereikbaar welke toegang biedt tot de wasruimte met aansluiting voor een wasmachine en droger en het separate toilet met fontein. De lichte slaapkamers zijn gelegen aan de tuinzijde. De grote kamer beschikt over een dubbele openslaande deur naar de tuin. De andere kamer heeft een grote enkele deur. Alle deuren beschikken over een draai/kiep mogelijkheid. De badkamer beschikt over een breed wastafelmeubel, een design radiator en een inloopdouche en is volledig afgewerkt met een neutrale witte wandtegel en een lichtgrijze vloertegel.

Het gebouw
Het appartement is gelegen in het in 2018 opgeleverde woonblok “De Kroon” welke onderdeel uitmaakt van het bouwblok “De BrouwerIJ”. Het bouwblok bestaat uit verschillende woningtype in zeven geschakelde woonblokken, wat tot uitdrukking komt in het gevelbeeld, welke verre van eentonig is. Op de parkeergarage bevindt zich een verhoogd dek waarop de privé- en gemeenschappelijke tuinen zijn gecreëerd. Commerciële ruimtes zijn in het woonblok aanwezig en bevinden zich op straatniveau, waardoor er altijd bedrijvigheid is. De entrees tot de woningen zijn gemeenschappelijk en worden benadrukt door glazen hoge puien.
Het blok is zeer duurzaam en energiezuinig ontworpen. De woningen worden verwarmd door stadsverwarming en warmtepompen in het gebouw zorgen voor het warme water en de passieve koeling. De woningen zijn voorzien van CO2 gestuurde ventilatie met WTW en een douche WTW.

De buurt
Dit zeer verzorgde appartement is gelegen in de nieuwe, jonge en populaire stadswijk Zeeburgereiland waar volop wordt geleefd, gewoond en gewerkt. Tegelijkertijd is de rust en de ruimte van het groen en het open water duidelijk te ervaren.
Op Zeeburgereiland is er voor kinderen genoeg te doen. Zo heb je zes verschillende speelplekken, met glij- en renbanen, een kabelbaan, schommels etc, op loopafstand van huis. Daarnaast kunnen kinderen lopend naar school en/of de kinderopvang.

Direct om de hoek ligt het grootste skatepark van Nederland, wat onderdeel maakt van de Urban Sport Zone, een openbaar sportpark. Het park-en sportgedeelte bestaat uit een groene omgeving met kronkelende paadjes en sportvoorzieningen voor onder andere padel, voetbal, hockey, korfbal, basketbal, atletiek, een klimmuur en slagkooien. Ook is er een grote indoor sporthal.
Naast het skatepark is er een sfeervolle lunchzaak gelegen en op loopafstand een strandtent waar buurtgenoten elkaar ontmoeten.

Zeeburgereiland is de ideale plek om heerlijk te genieten van de omgeving, het water, de ruimte en om buiten te sporten, direct grenzend aan de binnenstad en aan natuurgebied.

Bereikbaarheid
Door de ligging, binnen de Ring A10, ben je binnen 10 min. fietsen in de Javastraat waar vele cafés, bars en boetiekjes te vinden zijn, het mooie Flevopark en de Dappermarkt in Oost.
Met zowel de auto als tramlijn 26 is het Centraal station binnen 10 minuten te bereiken.Tevens is het groene uitgestrekte polderlandschap en het schilderachtige Durgerdam binnen 10 minuten met te fiets bereikbaar. De Ring A10 ligt op enkele minuten met de auto.
Begin 2023 komt er een (tijdelijke) pontverbinding van het Zeeburgereiland naar het Oostelijk Havengebied voor fietsers en voetgangers, waardoor het Centrum nog sneller te bereiken is.

Bijzonderheden
Appartement van 69m2 over de breedte gelegen, aan de binnentuin
Ligging tuin en appartement Zuidwest
Gelegen op voortdurend erfpacht (AB2000)
VvE Brouwerij De Kroon tot 31-12-2022 (108,13+8.07) 116,20 per maand (woning+parkeerplaats)
Appartementsrecht, 67/7262e deel
Jaarlijkse canon appartement, terras en berging 635,-- (1juni 2016-31 mei 2026, om de 10 jaar aangepast)
Jaarlijkse canon parkeerplek 34,-- -(1juni 2016-31 mei 2026, om de 10 jaar aangepast)
Energielabel A++++
Bringme boxen (voor pakketten en briefpost, virtuele receptie)


--------English text----------

This spacious and very bright 3-room apartment of 69m2 with a wide terrace is located in a lively new district of Amsterdam, directly adjacent to the communal courtyard of the sustainably designed residential block. The apartment consists of a spacious living room with open kitchen, two bedrooms, a bathroom and a separate toilet. On the ground floor, the apartment still has a large storage room of 5 m2 and a parking space in the parking garage.
The apartment has underfloor heating with cooling function and is very well insulated, so that the comfort is high and the heating costs are low.

Layout
The beautiful high entrance hall at street level has modern mailboxes, a doorbell panel with videophone, a Bringme box, lifts to the floors and access to the parking spaces.

The apartment is located on the first floor and accessible from the architecturally landscaped courtyard. Behind the entrance door is the entrance that provides access to the wonderfully bright living room. This light is provided by the spacious front with a view and access to the garden through French doors. The garden of 60 m2, extends over the full width of the apartment, is largely tiled and equipped with a beautiful green frame by means of a border. The upper balcony of the second floor partly provides a small roof over the entrance door, so that people do not get wet when opening the door and a dry seat can be created next to this door.

The modern open kitchen is located in the living room and has a beautiful wooden top and various high-quality built-in appliances such as a dishwasher, a 4-burner induction hob with extractor hood, a combi-steam oven and plenty of storage space.

The hall is accessible from the living room, which provides access to the laundry room with connection for a washing machine and dryer and the separate toilet with fountain. The bright bedrooms are located on the garden side. The great room has a double door to the garden. The other room has a large single door. All doors have a turn/tilt option. The bathroom has a wide washbasin, a design radiator and a walk-in shower and is fully finished with a neutral white wall tile and a light gray floor tile.

The building
The apartment is located in the residential block "De Kroon", completed in 2018, which is part of the building block "De BrouwerIJ". The building block consists of different housing types in seven linked residential blocks, which is reflected in the facade image, which is far from monotonous. The parking garage has a raised deck on which the private and communal gardens have been created. Commercial spaces are present in the residential block and are located at street level, so that there is always activity. The entrances to the houses are communal and are emphasized by high glass fronts.
The block is designed to be very durable and energy efficient. The houses are heated by district heating and heat pumps in the building provide the hot water and passive cooling. The houses are equipped with CO2 controlled ventilation with HRV and a shower HRW.

The neighbourhood
This very well-maintained apartment is located in the new, young and popular Zeeburgereiland district where people live and work to the fullest. At the same time, the peace and space of the greenery and the open water can clearly be experienced.
There is plenty to do for children on Zeeburgereiland. You have six different play areas, with slides and running tracks, a cable car, swings, etc., all within walking distance of home. In addition, children can walk to school and/or childcare.

Just around the corner is the largest skate park in the Netherlands, which is part of the Urban Sport Zone, a public sports park. The park and sports area consists of a green environment with winding paths and sports facilities for, among other things, padel, football, hockey, korfball, basketball, athletics, a climbing wall and batting cages. There is also a large indoor sports hall.
There is an attractive lunch shop next to the skate park and a beach bar within walking distance where neighbors meet.

Zeeburgereiland is the ideal place to enjoy the surroundings, the water, the space and for outdoor sports, directly adjacent to the city center and nature reserve.

Accessibility
Due to its location, within the Ring A10, you are within 10 minutes by bike in the Javastraat where many cafes, bars and boutiques can be found, the beautiful Flevopark and the Dappermarkt in East.
The Central Station can be reached within 10 minutes by car or tram line 26. The green vast polder landscape and picturesque Durgerdam can also be reached within 10 minutes by bike. The Ring A10 is a few minutes by car.
At the beginning of 2023 there will be a (temporary) ferry connection from Zeeburgereiland to the Eastern Docklands for cyclists and pedestrians, making the Center even faster to reach.

Particularities
Apartment of 69m2 located across the width, on the courtyard garden
Location garden and apartment Southwest
Located on permanent leasehold (AB2000)
VvE Brewery De Kroon until 31-12-2022 (108.13+8.07) 116.20 per month (home + parking)
Apartment law, 67/7262nd part
Annual canon apartment, terrace and storage room 635,-- (June 1, 2016-May 31, 2026, adjusted every 10 years)
Annual canon parking space 34,-- -(June 1, 2016-May 31, 2026, adjusted every 10 years)
Energy label A++++
Bringme boxes (for parcels and letter post, virtual reception)

Kenmerken

Aanvaarding

Prijs
€ 535.000 k.k.
Bijdrage VVE
€ 116
Status
Onder bod
Oplevering
In overleg
Adres
Nida Senffstraat 17
Postcode
1095 MX
Plaats
Amsterdam

Bouw

Soort appartement
Benedenwoning, Appartement
Woonlaag
1
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 69m²
Oppervlakte woonkamer
ca. 30m²
Inhoud
ca. 244m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Lift, Zonnecollectoren, Balansventilatie

Energie

Energielabel
A_PPPP
Isolatie
Volledig geisoleerd
Warm water
Centrale voorziening, Elektrische boiler eigendom
Verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Warmte Terugwininstallatie

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Voortuin
Voortuin
Zuidwest, 60m², 569×1053cm
Schuur
Box
Faciliteiten schuur
Voorzien van elektra

Garage

Soort garage
Parkeerkelder

Locatie

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
10 min.
20 min.
30 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wilt tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Toon resultaten

Plattegronden

Nida Senffstraat 17, Amsterdam plattegrond-31
Nida Senffstraat 17, Amsterdam plattegrond-31
Nida Senffstraat 17, Amsterdam plattegrond-31
Nida Senffstraat 17, Amsterdam plattegrond-31
Nida Senffstraat 17, Amsterdam plattegrond-31
Nida Senffstraat 17, Amsterdam plattegrond-31

HOW CAN WE HELP YOU?

We are happy to explain our services. Simply call us or send us an e-mail to make an appointment.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Formulier