Selling

EEN NIEUW HUIS ALS HET BEGIN VAN IETS GROOTS

De aankoop van een nieuw huis is één van de belangrijkste stappen in uw leven. Het minste wat wij als vakmensen kunnen doen, is goed voor u zorgen tijdens dat proces. En zo doen we dat.

Intake

Het contact met ons bureau begint met een afspraak voor een intakegesprek met een van onze makelaars. In het eerste gesprek kunt u al uw wensen kenbaar maken en vertellen wij meer over onze dienstverlening.

Zoekopdracht

Als u besluit een zoekopdracht bij ons te plaatsen, houden we u zo goed en snel mogelijk op de hoogte van het aanbod. De Amsterdamse woningmarkt is een dynamische markt. Zien wij een pand dat volgens ons bij uw wensen past, dan maken wij zo snel mogelijk een afspraak. Zo is de kans groter dat u een van de eersten bent die het pand kan bezichtigen.

Financieel advies

Om de aankoop zo goed mogelijk voor te bereiden vragen wij voor onze klanten advies aan financieel adviseurs Reijn & Partners, specialisten in vermogensstrategieën, hypotheken, pensioenen en assurantiën. Het gaat om een gratis, eenmalig advies, waarin Reijn & Partners aangeven welke koopsom het beste bij uw financiële situatie past.

Bezichtiging

Een woning kopen heeft alles te maken met emotie. Of het nu om een exclusieve villa gaat of een bovenwoning in het hart van de stad. Terwijl uw emoties met u op de loop gaan, houden wij u met beide benen op de grond. Als professional weten we waar we op moeten letten, zoals bouwkundige staat, omgevingsfactoren, marktwaarde en concurrerend aanbod. Daarna geven we u een totaaladvies over het pand.

Aankoop

Besluit u tot aankoop, dan begeleiden onze makelaars u bij het hele proces. Dat begint met het bepalen van de juiste tactiek en strategie, het uitbrengen van een bod, de onderhandelingen en het opstellen van de koopovereenkomst. Het eindigt altijd bij het passeren van de notariële acte bij de notaris.Ook na de levering staan wij voor u klaar.

Would you like more information about our unique selling strategy?

We would be happy to further explain our services to you. Simply call us or send us an e-mail to make an appointment.


The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

×

Informatie Coronavirus

Meer informatie