Professionele verkoopbegeleiding

UW VOLGENDE STAP VERGT AL AANDACHT GENOEG

Wat uw reden voor verkoop ook is, wij zorgen dat uw huis of bedrijfspand in goede handen komt. En dat het hele proces voor u zo aangenaam mogelijk verloopt. Want uw volgende stap vergt al aandacht genoeg.

Contact

Het verkoopproces

Intake

Het traject naar verkoop van uw pand begint met een afspraak met één van onze makelaars ter plaatse in uw huis of bedrijfspand. Tijdens deze bezichtiging maakt u uw wensen kenbaar, vertellen wij u over onze dienstverlening en geven wij u uitleg over de te nemen stappen in het verkoopproces.

Advies

Na ons bezoek aan uw huis ontvangt u van de makelaar inzicht in de verwachte opbrengst van uw pand en een advies-vraagprijs. We bieden ook advies over de te volgen verkoopstrategie.

Presentatie

Een goede presentatie van het te verkopen object is erg belangrijk. Om te zorgen voor een professionele en heldere aanbieding naar potentiële kopers, zorgen wij ervoor dat het object wordt aangemeld met een duidelijke verkooptekst en goede foto's. Daarnaast maken we een complete en overtuigende brochure.

Vindbaarheid

Vanzelfsprekend melden we uw object aan bij de kanalen die passen bij uw pand.
Naast het online aanbieden van het pand, zijn er andere advertentiemogelijkheden. Denk aan een 9 van 9 advertentie in Qualis magazine, in een landelijk magazine met ons eigen label of aan een advertentie in een landelijk dagblad en het Parool.

Bezichtiging

Zodra potentiële kopers zich melden, plannen we bezichtigingsafspraken in. U wordt hiervan ruim van te voren op de hoogte gesteld, zodat u door zulke bezichtigingen niet onaangenaam wordt verrast. Gegadigden worden vakkundig en vriendelijk ontvangen. Onderhandelingen worden altijd in overleg met u gevoerd. U mag te allen tijde rekenen op een open en professioneel advies. Ook tijdens het afwikkelingsproces bij de notaris wordt u constructief door ons bijgestaan.

verhalen

wat klanten over ons zeggen

Sander & Sharon
Sander & Sharon

In onze wijk Elsenbuiten waren nog nauwelijks huizen verkocht. Pieter Joep en Isabeau hebben ons zeer goed geholpen, met veel aandacht voor het bepalen van de juiste verkoopstrategie. Isabeau...

In onze wijk Elsenbuiten waren nog nauwelijks huizen verkocht. Pieter Joep en Isabeau hebben ons zeer goed geholpen, met veel aandacht voor het bepalen van de juiste verkoopstrategie. Isabeau laat niets aan het toeval over en zorgt met haar kundigheid voor zeer geslaagde bezichtigingen. Door zijn jarenlange ervaring geeft Pieter Joep je een goed beeld van de huizenmarkt. We kijken met veel plezier terug op dit succesvolle traject.

Lees meer
Claire
Claire

Het verkopen van ons eerste appartement was een spannende gebeurtenis. Wij wisten niet goed wat wij konden verwachten. Op aanraden van een goede vriend kwamen wij in contact met Susan Bosma....

Het verkopen van ons eerste appartement was een spannende gebeurtenis. Wij wisten niet goed wat wij konden verwachten. Op aanraden van een goede vriend kwamen wij in contact met Susan Bosma. Haar professionele houding, kunde en enthousiasme vielen direct op tijdens ons eerste gesprek.

Lees meer
Babiche en Steven
Babiche en Steven

De ‘klik’ met Pieter-Joep is er al heel lang. Zijn denk- en doekracht, kennis van de markt, integriteit, de kunst de klant op exact de juiste waarde te kunnen schatten, het staat al...

De ‘klik’ met Pieter-Joep is er al heel lang. Zijn denk- en doekracht, kennis van de markt, integriteit, de kunst de klant op exact de juiste waarde te kunnen schatten, het staat al vele, vele jaren voor Babiche en Steven als een paal boven water. ‘Wij’ kopen een huis betekent voor hen: ’samen met de makelaar’. En dat is wat ze al die keren opnieuw hebben beleefd, met als uitschieter een door PJ geschreven brief aan de vorige eigenaar van hun laatste aankoop. Die gun-factor, die extra begeleiding en sturing, dat is nou Van den Brink in optima forma.

Lees meer
Majon
Majon

De zoektocht naar een appartement in Amsterdam had ik niet willen doen zonder Isabeau en Susan. Ik had een klein budget als single maar voldoende om iets te kunnen vinden in de huizenmarkt....

De zoektocht naar een appartement in Amsterdam had ik niet willen doen zonder Isabeau en Susan. Ik had een klein budget als single maar voldoende om iets te kunnen vinden in de huizenmarkt. Binnen twee maanden heb ik een fantastisch appartement kunnen aankopen. Ik had zelf de woning over het hoofd gezien, maar gelukkig adviseerde Susan mij om toch een kijkje te nemen en was meteen verkocht tijdens de bezichtiging. De perfecte locatie in Amsterdam Oost, een twee kamer woning met balkon inclusief een drie meter hoog plafond, daar ben ik nog steeds ontzettend gelukkig mee. De persoonlijke begeleiding en het advies van het team van Carla van der Brink in dit proces was onmisbaar!

Lees meer

Meer weten over onze unieke
verkoopstrategie?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Formulier