Professionele verkoopbegeleiding

UW VOLGENDE STAP VERGT AL AANDACHT GENOEG

Wat uw reden voor verkoop ook is, wij zorgen dat uw huis of bedrijfspand in goede handen komt. En dat het hele proces voor u zo aangenaam mogelijk verloopt. Want uw volgende stap vergt al aandacht genoeg.

Contact

Het verkoopproces

Intake

Het traject naar verkoop van uw pand begint met een afspraak met één van onze makelaars ter plaatse in uw huis of bedrijfspand. Tijdens deze bezichtiging maakt u uw wensen kenbaar, vertellen wij u over onze dienstverlening en geven wij u uitleg over de te nemen stappen in het verkoopproces.

Advies

Na ons bezoek aan uw huis ontvangt u van de makelaar inzicht in de verwachte opbrengst van uw pand en een advies-vraagprijs. We bieden ook advies over de te volgen verkoopstrategie.

Presentatie

Een goede presentatie van het te verkopen object is erg belangrijk. Om te zorgen voor een professionele en heldere aanbieding naar potentiële kopers, zorgen wij ervoor dat het object wordt aangemeld met een duidelijke verkooptekst en goede foto's. Daarnaast maken we een complete en overtuigende brochure.

Vindbaarheid

Vanzelfsprekend melden we uw object aan bij de kanalen die passen bij uw pand.
Naast het online aanbieden van het pand, zijn er andere advertentiemogelijkheden. Denk aan een 9 van 9 advertentie in Qualis magazine, in een landelijk magazine met ons eigen label of aan een advertentie in een landelijk dagblad en het Parool.

Bezichtiging

Zodra potentiële kopers zich melden, plannen we bezichtigingsafspraken in. U wordt hiervan ruim van te voren op de hoogte gesteld, zodat u door zulke bezichtigingen niet onaangenaam wordt verrast. Gegadigden worden vakkundig en vriendelijk ontvangen. Onderhandelingen worden altijd in overleg met u gevoerd. U mag te allen tijde rekenen op een open en professioneel advies. Ook tijdens het afwikkelingsproces bij de notaris wordt u constructief door ons bijgestaan.

verhalen

wat klanten over ons zeggen

Claire
Claire

Het verkopen van ons eerste appartement was een spannende gebeurtenis. Wij wisten niet goed wat wij konden verwachten. Op aanraden van een goede vriend kwamen wij in contact met Susan Bosma....

Het verkopen van ons eerste appartement was een spannende gebeurtenis. Wij wisten niet goed wat wij konden verwachten. Op aanraden van een goede vriend kwamen wij in contact met Susan Bosma. Haar professionele houding, kunde en enthousiasme vielen direct op tijdens ons eerste gesprek.

Lees meer
Jad Joubran
Jad Joubran

Zes jaar geleden, bij een werkbezoek aan Amsterdam, werd hij verliefd op de stad en die romance kreeg een gelukkig vervolg, toen hij twee jaar later hier naar toe verhuisde. Na zakelijk...

Zes jaar geleden, bij een werkbezoek aan Amsterdam, werd hij verliefd op de stad en die romance kreeg een gelukkig vervolg, toen hij twee jaar later hier naar toe verhuisde. Na zakelijk succesvolle jaren hier kon hij het huren achter zich laten, en was hij in staat iets te kopen. Niet alleen voor zichzelf, maar zeker ook voor kat Gijsje. En dat zij nu de bezitters zijn iets van iets fijns en fraais, komt mede, zo niet vooral, door de kundige adviezen van Heather en haar tijdige ingrijpen, op het moment dat er een verkeerde keuze dreigde te worden gemaakt. Met zorgzame en vaste hand werden zij door alles heen geloodst, een financieel debacle werd afgewend en alle andere obstakels overwonnen. Dankje Heather !

Lees meer
Sámen verkopen
Sámen verkopen

Haar leven van rondreizen door de hele wereld maakt dat zij zoekt met andere maatstaven en verwachtingen, zij is zelf uiterst gedreven om flexibel te zijn. En daar zat dan ook direct de...

Haar leven van rondreizen door de hele wereld maakt dat zij zoekt met andere maatstaven en verwachtingen, zij is zelf uiterst gedreven om flexibel te zijn. En daar zat dan ook direct de fundamentele klik: sámen verkopen, het proces als iets lichts willen ervaren, voor elkaar bereikbaar zijn, en optreden met smaak, daadkracht en kennis. Ze had er lol in. Wij ook.
’Jullie gebrek aan vooringenomenheid, de soepelheid van schakelen en het fundamentele begrip dat communicatie vooral luisteren is, daarin blonken zowel Helen als Heather uit’. Ze lacht. ‘Ja, ik weet dat ik veeleisend ben, ik ben me daar zeer van bewust….’

Lees meer
 Gert Jan & Corinne
Gert Jan & Corinne

Altijd verrassende inzichten: eerlijk, zakelijk, met humor, snel, to the point en altijd betrokken. Het is gemakkelijk met dit team een persoonlijke band op te bouwen gebaseerd op vertrouwen....

Altijd verrassende inzichten: eerlijk, zakelijk, met humor, snel, to the point en altijd betrokken. Het is gemakkelijk met dit team een persoonlijke band op te bouwen gebaseerd op vertrouwen.  

Lees meer

Meer weten over onze unieke
verkoopstrategie?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Formulier