Verkoop

UW VOLGENDE STAP VERGT AL AANDACHT GENOEG

Wat uw reden voor verkoop ook is, wij zorgen dat uw huis of bedrijfspand in goede handen komt. En dat het hele proces voor u zo aangenaam mogelijk verloopt. Want uw volgende stap vergt al aandacht genoeg.

Intake

Het traject naar verkoop van uw pand begint met een afspraak met één van onze makelaars ter plaatse in uw huis of bedrijfspand. Tijdens deze bezichtiging maakt u uw wensen kenbaar, vertellen wij u over onze dienstverlening en geven wij u uitleg over de te nemen stappen in het verkoopproces.

Advies

Na ons bezoek aan uw huis ontvangt u van de makelaar inzicht in de verwachte opbrengst van uw pand en een advies-vraagprijs. We bieden ook advies over de te volgen verkoopstrategie.

Presentatie

Een goede presentatie van het te verkopen object is erg belangrijk. Om te zorgen voor een professionele en heldere aanbieding naar potentiële kopers, zorgen wij ervoor dat het object wordt aangemeld met een duidelijke verkooptekst en goede foto's. Daarnaast maken we een complete en overtuigende brochure.

Vindbaarheid

Vanzelfsprekend melden we uw object aan bij de kanalen die passen bij uw pand. Uw woonhuis zal in ieder geval te vinden zijn op:

  • Onze eigen website: www.vandenbrink.nl
  • Christie’s international real estate
  • Realworks, centraal uitwisselingssysteem van alle NVM makelaars Amsterdam
  • Eventueel Funda.nl
  • De website van de Makelaars vereniging Amsterdam: mva.nl
  • De website van de Makelaars vereniging Amsterdam: mva.nl

Naast het online aanbieden van het pand, zijn er andere advertentiemogelijkheden. Denk aan een 9 van 9 advertentie in Qualis magazine, in een landelijk magazine met ons eigen label of aan een advertentie in een landelijk dagblad en het Parool.

Bezichtiging

Zodra potentiële kopers zich melden, plannen we bezichtigingsafspraken in. U wordt hiervan ruim van te voren op de hoogte gesteld, zodat u door zulke bezichtigingen niet onaangenaam wordt verrast. Gegadigden worden vakkundig en vriendelijk ontvangen. Onderhandelingen worden altijd in overleg met u gevoerd. U mag te allen tijde rekenen op een open en professioneel advies. Ook tijdens het afwikkelingsproces bij de notaris wordt u constructief door ons bijgestaan.

Meer weten over onze unieke verkoopstrategie?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

×

Informatie Coronavirus

Meer informatie