Professionele verkoopbegeleiding

UW VOLGENDE STAP VERGT AL AANDACHT GENOEG

Wat uw reden voor verkoop ook is, wij zorgen dat uw huis of bedrijfspand in goede handen komt. En dat het hele proces voor u zo aangenaam mogelijk verloopt. Want uw volgende stap vergt al aandacht genoeg.

Contact

Het verkoopproces

Intake

Het traject naar verkoop van uw pand begint met een afspraak met één van onze makelaars ter plaatse in uw huis of bedrijfspand. Tijdens deze bezichtiging maakt u uw wensen kenbaar, vertellen wij u over onze dienstverlening en geven wij u uitleg over de te nemen stappen in het verkoopproces.

Advies

Na ons bezoek aan uw huis ontvangt u van de makelaar inzicht in de verwachte opbrengst van uw pand en een advies-vraagprijs. We bieden ook advies over de te volgen verkoopstrategie.

Presentatie

Een goede presentatie van het te verkopen object is erg belangrijk. Om te zorgen voor een professionele en heldere aanbieding naar potentiële kopers, zorgen wij ervoor dat het object wordt aangemeld met een duidelijke verkooptekst en goede foto's. Daarnaast maken we een complete en overtuigende brochure.

Vindbaarheid

Vanzelfsprekend melden we uw object aan bij de kanalen die passen bij uw pand.
Naast het online aanbieden van het pand, zijn er andere advertentiemogelijkheden. Denk aan een 9 van 9 advertentie in Qualis magazine, in een landelijk magazine met ons eigen label of aan een advertentie in een landelijk dagblad en het Parool.

Bezichtiging

Zodra potentiële kopers zich melden, plannen we bezichtigingsafspraken in. U wordt hiervan ruim van te voren op de hoogte gesteld, zodat u door zulke bezichtigingen niet onaangenaam wordt verrast. Gegadigden worden vakkundig en vriendelijk ontvangen. Onderhandelingen worden altijd in overleg met u gevoerd. U mag te allen tijde rekenen op een open en professioneel advies. Ook tijdens het afwikkelingsproces bij de notaris wordt u constructief door ons bijgestaan.

verhalen

wat klanten over ons zeggen

Jad Joubran
Jad Joubran

Zes jaar geleden, bij een werkbezoek aan Amsterdam, werd hij verliefd op de stad en die romance kreeg een gelukkig vervolg, toen hij twee jaar later hier naar toe verhuisde. Na zakelijk...

Zes jaar geleden, bij een werkbezoek aan Amsterdam, werd hij verliefd op de stad en die romance kreeg een gelukkig vervolg, toen hij twee jaar later hier naar toe verhuisde. Na zakelijk succesvolle jaren hier kon hij het huren achter zich laten, en was hij in staat iets te kopen. Niet alleen voor zichzelf, maar zeker ook voor kat Gijsje. En dat zij nu de bezitters zijn iets van iets fijns en fraais, komt mede, zo niet vooral, door de kundige adviezen van Heather en haar tijdige ingrijpen, op het moment dat er een verkeerde keuze dreigde te worden gemaakt. Met zorgzame en vaste hand werden zij door alles heen geloodst, een financieel debacle werd afgewend en alle andere obstakels overwonnen. Dankje Heather !

Lees meer
Elsemieke en Ruben
Elsemieke en Ruben

'We zijn er bijna', was de gedachte van Elsemieke en Ruben die ons kantoor inschakelde toen zij zelf al een huis hadden gevonden. Op advies van familieleden besloten zij toch onze hulp...

'We zijn er bijna', was de gedachte van Elsemieke en Ruben die ons kantoor inschakelde toen zij zelf al een huis hadden gevonden. Op advies van familieleden besloten zij toch onze hulp als aankoopmakelaar in te schakelen en dat bleek veel waard, toen er in de afrondende fase zeer cruciale vragen opdoken. Het kwam gelukkig allemaal goed en het woongenot is stralend zichtbaar. ‘Isabeau heeft ons op zo’n krachtige manier overal doorheen geloodst. Ze was scherp, betrokken, goed op de hoogte en zeer goed bereikbaar. Dat is toch bijzonder en erg geruststellend.'

Lees meer
Chantal Tjong
Chantal Tjong

Chantal had haar huiswerk grondig gedaan en was niet zomaar op ons afgestapt. Toen wij even goed voorbereid verschenen, was de keuze voor haar helder en een logisch feit. Gedurende de periode...

Chantal had haar huiswerk grondig gedaan en was niet zomaar op ons afgestapt. Toen wij even goed voorbereid verschenen, was de keuze voor haar helder en een logisch feit. Gedurende de periode van verkoop begeleiding heeft ze ons kantoor ervaren als standvastig, daadkrachtig en ook als team communicatief sterk. Daar bovenop kwam Isabeau’s overtuigende liefde voor staging en uitstraling, exact de extra inspanning die alles deed slagen. Nu vervolgt Chantal haar avontuurlijke leven elders, maar kijkt tevreden en dankbaar terug op deze periode.

Lees meer
Babiche en Steven
Babiche en Steven

De ‘klik’ met Pieter-Joep is er al heel lang. Zijn denk- en doekracht, kennis van de markt, integriteit, de kunst de klant op exact de juiste waarde te kunnen schatten, het staat al...

De ‘klik’ met Pieter-Joep is er al heel lang. Zijn denk- en doekracht, kennis van de markt, integriteit, de kunst de klant op exact de juiste waarde te kunnen schatten, het staat al vele, vele jaren voor Babiche en Steven als een paal boven water. ‘Wij’ kopen een huis betekent voor hen: ’samen met de makelaar’. En dat is wat ze al die keren opnieuw hebben beleefd, met als uitschieter een door PJ geschreven brief aan de vorige eigenaar van hun laatste aankoop. Die gun-factor, die extra begeleiding en sturing, dat is nou Van den Brink in optima forma.

Lees meer

Meer weten over onze unieke
verkoopstrategie?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Formulier