WELKE NIEUW VERHAAL MOGEN WE MET U GAAN SCHRIJVEN?
Tot uw dienst sinds 1979

Aankoop

Wij maken van uw volgende huis het begin van een nieuw verhaal. Dat doen we stap voor stap. Hoe mogen we u helpen uw droom te realiseren?

Lees meer

Verkoop

Wat uw reden voor verkoop ook is, wij zorgen voor een koper die perfect in uw plaatje past. Want uw volgende stap vergt al aandacht genoeg.

Lees meer

Taxaties

Precies weten wat uw woning of bedrijfspand waard is? Onze beëdigd taxateur doet gevalideerd verslag als solide basis voor ieder volgend gesprek.

Lees meer

Bedrijfshuisvesting

Wij kennen de markt als geen ander, en zien steeds nieuwe mogelijkheden voor uw volgende bedrijfspand. Gevonden terwijl u een bedrijf te runnen heeft.

Lees meer

Aanhuur

Een verhuizing is een belangrijke stap in uw leven. Misschien verhuist u zelfs wel naar een voor u vreemd land. Het minste wat wij als vakmensen kunnen doen, is goed voor u zorgen tijdens dat proces. En zo doen we dat.

Lees meer

Verhuur

Wat uw reden voor verhuur ook is, wij zorgen dat uw huis in goede handen is. En dat het hele proces voor u zo aangenaam mogelijk verloopt. Want uw volgende stap vergt al aandacht genoeg.

Lees meer

Gratis waardebepaling

Geen bindende, maar een sturende blik op de marktwaarde van uw huis of bedrijfspand? Met de vrijblijvende schatting van onze expert weet u precies waar u staat.

Lees meer

Afspreken?

Wilt u vrijblijvend verder praten over wat Carla van den Brink voor u kan doen? Maak een afspraak en kom langs wanneer het u uitkomt. U bent van harte welkom.

Contact opnemen
×

Informatie Coronavirus

Meer informatie