een woning aankopen

EEN NIEUW HUIS ALS HET BEGIN VAN IETS GROOTS

De aankoop van een nieuw huis is één van de belangrijkste stappen in uw leven. Het minste wat wij als vakmensen kunnen doen, is goed voor u zorgen tijdens dat proces. En zo doen we dat.

bekijk ons aanbod Contact

Het proces

Intake

Het contact met ons bureau begint met een afspraak voor een intakegesprek met een van onze makelaars. In het eerste gesprek kunt u al uw wensen kenbaar maken en vertellen wij meer over onze dienstverlening.

Zoekopdracht

De Amsterdamse woningmarkt is dynamischer dan ooit. Als u besluit een zoekopdracht bij ons te plaatsen, dan houden we u zo goed mogelijk op de hoogte van het aanbod. Zien wij een pand dat volgens ons bij uw wensen past, dan maken wij zo snel mogelijk een afspraak. Zo is de kans groter dat u één van de eersten bent die het pand kan bezichtigen.

Financieel advies

Om de aankoop zo goed mogelijk voor te bereiden, vragen wij voor onze klanten advies aan financieel adviseurs Reijn & Partners, specialisten in vermogensstrategieën, hypotheken, pensioenen en assurantiën. Het gaat om een gratis, eenmalig advies, waarin Reijn & Partners u aangeeft welke koopsom het beste bij uw financiële situatie past.

bezichtiging

Een huis kopen heeft alles te maken met emotie. Of het nu om een exclusieve villa gaat of een bovenwoning in het hart van de stad. Terwijl u verder droomt, houden wij u met beide benen op de grond. Als professional weten we waar we op moeten letten: bouwkundige staat, omgevingsfactoren, marktwaarde en concurrerend aanbod. Daarna geven we u een totaaladvies over het pand.

aankoop

Besluit u tot aankoop, dan begeleiden onze makelaars u bij het hele proces. Dat begint met het bepalen van de juiste tactiek en strategie, het uitbrengen van een bod, de onderhandelingen en het opstellen van de koopovereenkomst. Het eindigt pas bij het passeren van de notariële akte bij de notaris. Maar ook na de levering staan wij voor u klaar.

Geef uw woonwensen door

Op zoek naar een nieuwe woning?

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Meldt u zich dan aan voor onze zoekservice en maak een zoekopdracht aan. Indien een woning in de verkoop komt die aan uw wensen voldoet wordt deze via e-mail naar u verzonden. Zo bent u er zeker van dat u geen woningen over het hoofd ziet.

Zoekopdracht maken Contact
succesvolle aankopen

aangekocht

Orteliusstraat 34 H, Amsterdam Orteliusstraat 34 H, Amsterdam Aangekocht
Amsterdam Orteliusstraat 34 H
€ 650.000 k.k.
De Clercqstraat 48 I, Amsterdam De Clercqstraat 48 I, Amsterdam Aangekocht
Amsterdam De Clercqstraat 48 I
€ 500.000 k.k.
Finsenstraat 13 2, Amsterdam Finsenstraat 13 2, Amsterdam Aangekocht
Amsterdam Finsenstraat 13 2
€ 450.000 k.k.
Jan Bernardusstraat 7 III, Amsterdam Jan Bernardusstraat 7 III, Amsterdam Aangekocht
Amsterdam Jan Bernardusstraat 7 III
€ 365.000 k.k.
verhalen

wat klanten over ons zeggen

Debbie en Anton
Debbie en Anton

Debbie's vertrouwen in ons kantoor dateerde al van een verhuur-traject in een eerder bestaan, dus was de keuze van makelaar bij de aanstaande verkoop van hun pand in Amsterdam nogal snel...

Debbie's vertrouwen in ons kantoor dateerde al van een verhuur-traject in een eerder bestaan, dus was de keuze van makelaar bij de aanstaande verkoop van hun pand in Amsterdam nogal snel gemaakt. Ze heeft er bepaald geen spijt van en vertelt met zichtbaar genoegen hoezeer ze opnieuw daarin werd bevestigd. Onze Anniek gaf haar doorlopend inzicht in afspraken en stand van zaken, de styling tips werkten geweldig, en het meedenken en de grote expertise leverden ook nog eens een veel hogere opbrengst dan voorzien. “Wat kennis van de markt plus heldere communicatie al niet voor je kunnen doen…’’.

Lees meer
Eva & Tom
Eva & Tom

Het leek een onmogelijke zoektocht; een 3-kamer appartement mét een tuintje in Amsterdam. Onze voorkeur ging vanaf het begin van de zoektocht al uit naar Amsterdam Noord. We waren al...

Het leek een onmogelijke zoektocht; een 3-kamer appartement mét een tuintje in Amsterdam. Onze voorkeur ging vanaf het begin van de zoektocht al uit naar Amsterdam Noord. We waren al langere tijd op zoek naar onze eerste koopwoning toen we via een vriendin gekoppeld werden aan Susan. Tijdens het eerste gesprek was het direct raak.

Lees meer
Majon
Majon

De zoektocht naar een appartement in Amsterdam had ik niet willen doen zonder Isabeau en Susan. Ik had een klein budget als single maar voldoende om iets te kunnen vinden in de huizenmarkt....

De zoektocht naar een appartement in Amsterdam had ik niet willen doen zonder Isabeau en Susan. Ik had een klein budget als single maar voldoende om iets te kunnen vinden in de huizenmarkt. Binnen twee maanden heb ik een fantastisch appartement kunnen aankopen. Ik had zelf de woning over het hoofd gezien, maar gelukkig adviseerde Susan mij om toch een kijkje te nemen en was meteen verkocht tijdens de bezichtiging. De perfecte locatie in Amsterdam Oost, een twee kamer woning met balkon inclusief een drie meter hoog plafond, daar ben ik nog steeds ontzettend gelukkig mee. De persoonlijke begeleiding en het advies van het team van Carla van der Brink in dit proces was onmisbaar!

Lees meer
Jad Joubran
Jad Joubran

Zes jaar geleden, bij een werkbezoek aan Amsterdam, werd hij verliefd op de stad en die romance kreeg een gelukkig vervolg, toen hij twee jaar later hier naar toe verhuisde. Na zakelijk...

Zes jaar geleden, bij een werkbezoek aan Amsterdam, werd hij verliefd op de stad en die romance kreeg een gelukkig vervolg, toen hij twee jaar later hier naar toe verhuisde. Na zakelijk succesvolle jaren hier kon hij het huren achter zich laten, en was hij in staat iets te kopen. Niet alleen voor zichzelf, maar zeker ook voor kat Gijsje. En dat zij nu de bezitters zijn iets van iets fijns en fraais, komt mede, zo niet vooral, door de kundige adviezen van Heather en haar tijdige ingrijpen, op het moment dat er een verkeerde keuze dreigde te worden gemaakt. Met zorgzame en vaste hand werden zij door alles heen geloodst, een financieel debacle werd afgewend en alle andere obstakels overwonnen. Dankje Heather !

Lees meer

Interesse in aankoopbegeleiding
via Carla van den Brink?

Wij zijn graag uw aankoopmakelaar. Bel of mail voor een afspraak.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Formulier