AANKOOP

EEN NIEUW HUIS ALS HET BEGIN VAN IETS GROOTS

De aankoop van een nieuw huis is één van de belangrijkste stappen in uw leven. Het minste wat wij als vakmensen kunnen doen, is goed voor u zorgen tijdens dat proces. En zo doen we dat.

Intake

Het contact met ons bureau begint met een afspraak voor een intakegesprek met een van onze makelaars. In het eerste gesprek kunt u al uw wensen kenbaar maken en vertellen wij meer over onze dienstverlening.

Zoekopdracht

De Amsterdamse woningmarkt is dynamischer dan ooit. Als u besluit een zoekopdracht bij ons te plaatsen, dan houden we u zo goed mogelijk op de hoogte van het aanbod. Zien wij een pand dat volgens ons bij uw wensen past, dan maken wij zo snel mogelijk een afspraak. Zo is de kans groter dat u één van de eersten bent die het pand kan bezichtigen.

Financieel advies

Om de aankoop zo goed mogelijk voor te bereiden, vragen wij voor onze klanten advies aan financieel adviseurs Reijn & Partners, specialisten in vermogensstrategieën, hypotheken, pensioenen en assurantiën. Het gaat om een gratis, eenmalig advies, waarin Reijn & Partners u aangeeft welke koopsom het beste bij uw financiële situatie past.

Bezichtiging

Een huis kopen heeft alles te maken met emotie. Of het nu om een exclusieve villa gaat of een bovenwoning in het hart van de stad. Terwijl u verder droomt, houden wij u met beide benen op de grond. Als professional weten we waar we op moeten letten: bouwkundige staat, omgevingsfactoren, marktwaarde en concurrerend aanbod. Daarna geven we u een totaaladvies over het pand.

Aankoop

Besluit u tot aankoop, dan begeleiden onze makelaars u bij het hele proces. Dat begint met het bepalen van de juiste tactiek en strategie, het uitbrengen van een bod, de onderhandelingen en het opstellen van de koopovereenkomst. Het eindigt pas bij het passeren van de notariële akte bij de notaris. Maar ook na de levering staan wij voor u klaar.

Interesse in aankoopbegeleiding via Carla van den Brink?

Wij zijn graag uw aankoopmakelaar. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

×

Informatie Coronavirus

Meer informatie