Over ons

CARLA VAN DEN BRINK

Makelaarskantoor Carla van den Brink houdt van Amsterdam. Maar misschien nog wel meer van de mensen die haar bewonen. En wat je liefhebt, daar zorg je voor. Dat is al sinds 1979 onze overtuiging. Dat zal het blijven, ook in de toekomst.

Voor ons is de makelaardij dus allereerst een kwestie van goede zorg. Voor ons vastgoed. Voor onze stad. Maar vooral: voor de mensen voor wie we mogen werken. Mensen maken een buurt. Zij schrijven geschiedenis. Zij maken de stad tot wat die is. Zij spelen de hoofdrol in het nieuwe verhaal dat we samen mogen maken. Goed voor hen zorgen is dus het minste wat we kunnen doen.

Ons motto: Wij werken met vastgoed, dus wij maken verhalen. Daar zijn we ons tijdens iedere stap van een aan- of verkoopproces van bewust. We vragen u ons daaraan te houden en ons te helpen dat motto iedere dag waar te maken.

Welke nieuwe geschiedenis mogen we met u gaan schrijven?

Maak een afspraak

team carla van den brink makelaars

Pieter Joep van den Brink
Partner | Makelaar RMT Pieter Joep van den Brink

De Minervalaan, hier heb ik het grootste gedeelte van mijn jeugd doorgebracht.  Wanneer ik door deze mooie laan fiets met de bomen en het gras in het midden, kan ik mijn glimlach niet tegenhouden. Wonen is hier trouwens ook heel prettig.

Mijn buurt
De Minervalaan, hier heb ik het grootste gedeelte van mijn jeugd doorgebracht.  Wanneer ik door deze mooie laan fiets met de bomen en het gras in het midden, kan ik mijn glimlach niet tegenhouden. Wonen is hier trouwens ook heel prettig.

Beste lunch
Joffers. Lekker een koffie drinken op het terras voor de deur en ondertussen heel Oud Zuid zien langsrijden. Een combinatie van ontspanning met netwerken, echt top.

Even de stad uit
De Ronde Hoep, even met de sloep een rondje varen, voor anker op Abcoudermeer en dan helemaal opgeladen weer naar huis.

Inspirerende Amsterdammer
Eberhart Van der Laan, met name ook om de boodschap die hij nalaat: Dat we lief zijn voor elkaar, waardoor Amsterdam die lieve stad blijft die het is.

Amsterdam op zijn best
De multiculturele samenleving met meer dan 175 nationaliteiten maakt Amsterdam compleet, de bevolkingsopbouw voor een dorp als het onze is uniek en geeft op straat altijd een uniek beeld.

Met pek en veren de stad uit
De vrijgezellenfeesten waarmee onze stad voor sommigen wel een pretpark lijkt en daarmee ruimte geeft voor het fenomeen ‘bierfiets’. Dit vind ik absoluut verschrikkelijk en mogen ze van mij zo snel mogelijk afschaffen.

joep@vandenbrink.nl 06 - 502 082 07
Lees meer
Hellen Groen- de Leijer
Partner | Makelaar RMT Hellen Groen- de Leijer

Hellen Groen - de Leijer, werkzaam als makelaar bij Carla van den Brink sinds 2006 en sinds 2016 als partner verbonden. Ze woont in Amsterdam sinds 1994.

Mijn buurtIk
ben verliefd op de grachtengordel, het hart van de stad en zo kenmerkend voor Amsterdam. Als de zon schijnt en ik fiets over de grachten krijg ik iedere keer weer vlinders in mijn buik.

Mijn park
Ik vind het een luxe dat een stad als Amsterdam zoveel mooie parken heeft, iedere buurt heeft zo zijn eigen groene hart. Het Vondelpark is mijn favoriet, vooral om  ́s ochtends even lekker te hardlopen. Dan delen de sporters het park slechts met een handjevol nog half dronken mensen en de schoonmaakploeg van de gemeente. Zo typisch stads en Amsterdams.

Even de stad uit
Een lekkere lange wandeling met mijn hond is een reden om even de stad uit te gaan. Het bos van recreatiegebied Spaarnwoude is hier perfect voor. Heerlijk om even de natuur in te gaan.

Mooiste uitzicht op de stad
Aan de Zuid-as met uitzicht over de gehele stad en op de landende en opstijgende vliegtuigen van Schiphol.

Favoriete Amsterdamse biertje
Een Natte of Zatte van brouwerij het IJ vind ik heerlijk, of dat nou ’s zomers op het terras is of ’s winters in een café.

hellen@vandenbrink.nl 06 - 502 082 06
Lees meer
Kim de Vroe
Binnendienst Kim de Vroe

Zorgt sinds 2014 als office manager voor een vlekkeloos dag verloop op kantoor.

Mijn buurt
Buitenveldert: veel groen, veel parken en rust, maar ook de allure van de Zuidas. Een ondergewaardeerd stukje Amsterdam. Ideaal om lekker te wandelen met mijn hond.

Mooiste uitzicht
Mijn moeder heeft een groot balkon op de Zuidas dat ik ook een beetje als het mijne zie. Geweldig uitzicht over Zuid en mijn geliefde buurt Buitenveldert. Door de ligging op het Zuiden is er de hele dag zon, heerlijk!

Even de stad uit
Op een mooie dag ga ik het liefst wandelen langs het water bij de jachthaven aan De Nieuwe Meer. Mijn hond mag daar zonder lijn rondlopen, zo fijn.

Amsterdam op z'n best
In Amsterdam heb je de wereld binnen handbereik. De verschillende culturen en open houding van haar bewoners maken deze stad zo divers, met topniveau koken en kunsten. Wereldstad!

info@vandenbrink.nl 020 - 671 72 72
Lees meer
Heather van Leuverden
Makelaar KRMT Heather van Leuverden

Heather van Leuverden versterkt het team als KRMT-Makelaar. Als dochter van een geboren Amsterdammer, woont ze zelf in Amsterdam West.

Mooiste straat
De Van Eeghenstraat. Wil niet iedereen hier wonen? Bouwstijl, buurtgevoel, en het Vondelpark als achtertuin. Wat wil je nog meer?

Amsterdam buiten
Lekker langs de grachten en over bruggetjes op zonnige dagen. Met warm weer ga ik ook graag naar Hangar in Noord, lekker in de hangmat op het stadsstrand.

Inspirerende Amsterdammer
Oscar Hammerstein vind ik een inspirerende man. Lekker direct en vaak met een flinke dosis humor. Echt Amsterdams.

Met pek en veren de stad uit
Langdurige wegwerkzaamheden zie ik liever vandaag dan morgen verdwijnen. Maar ze horen bij een drukke stad. Lange files en slechte bereikbaarheid kan ik ook wel missen. 

heather@vandenbrink.nl 06 - 502 082 03
Lees meer
Isabeau Boender
Register Makelaar Isabeau Boender

Isabeau Boender is KRMT-makelaar en opgegroeid in het makelaarsvak. Zij is zelf woonachtig in Amsterdam-West. Als dochter van een makelaar is het vak haar met de paplepel ingegoten.

Mijn buurt
De Jordaan. ’s Avonds laat voor zijn gezellige cafés en ‘s ochtends vroeg voor de markt. Het leeft daar altijd. Amsterdam op zijn mooist blijft onder het Rijks door fietsen, door de Spiegelstraat en dan richting de Negen straatjes.

Leukste avonden uit
Voor Italiaans eten kom ik het liefst bij Toscanini of Domenica. Daarna nog een wijntje bij de Pieper op het terras.

Even de stad uit
Het Amsterdamse Bos, een bos waar ik vroeger als klein meisje al rondfietste en altijd gehockeyd heb. In het weekend ga ik graag naar zee waar ik graag Kitesurf als het weer het toelaat.

Inspirerende Amsterdammer
Kim de Vroe, mijn collega van de binnendienst. Altijd vrolijk, altijd behulpzaam, altijd in voor een lolletje en onwijs goed in haar vak.

Amsterdam op zijn best
Als het net de eerste lente dagen zijn, mensen meer de fiets pakken en de regenjassen thuis blijven. Amsterdam is altijd mooi, maar bloeit dan weer op.

isabeau@vandenbrink.nl 06 - 835 744 47
Lees meer
Anniek Steltenpool-Docter
Makelaar KRMT Anniek Steltenpool-Docter

Sinds 2004 is Anniek Steltenpool-Docter een dynamische kracht in de vastgoedwereld. Haar expertise strekt zich uit over diverse gebieden, van verkoop tot verhuur. Als KRMT-Makelaar en bijna-gecertificeerd Register Taxateur belichaamt ze de toewijding aan haar vak. Voor Anniek is het de veelzijdigheid van deze diensten die haar werk zo boeiend maakt

Amsterdam op z'n best
Amsterdam is in vergelijking met andere wereldsteden een relatief kleine stad, met alles binnen handbereik! Mooie parken, ontelbaar goede restaurants, cultuur en vertier. Maar ook het openbaar vervoer en het vliegveld dichtbij. Een hele fijne stad om te wonen en leven. Fietsend over de grachten in het ochtendzonnetje, omhoogkijkend naar de mooie gevels. Een prachtstad!

Beste lunch
Renzo’s, een stukje Italië in Amsterdam. De lekkerste broodjes!

Leukste activiteit
Met een boot over de grachten van Amsterdam. Vanaf het water ziet de stad er weer heel anders uit.

Avondje uit
Een concert in de Melkweg danwel Paradiso of een avondje lachen in Toomler. Altijd gezellig!

Even de stad uit
Weer of geen weer, even uitwaaien op het strand doet een mens goed!

anniek@vandenbrink.nl 06 - 213 639 63
Lees meer
Patricia van Gulik
Makelaar KRMT Patricia van Gulik

Patricia van Gulik is onze alleskunner. Zij werkt als ondersteuner van de makelaars en tevens interieur architecte. Zij woont in Amsterdam sinds 1990.

Mijn buurt
De grachtengordel en de "9 straatjes" zijn voor mij een bron van creativiteit en schoonheid. Historische gevels, kleuren, mensen en veel verschillende initiatieven in horeca en detailhandel zijn een weerspiegeling van onze bruisende hoofdstad.

Favoriete terras
Hangar in Amsterdam Noord of de wijnbar Shiraz Jardins op de Lijnbaansgracht. 

Amsterdam op zijn best
Vroeg in de ochtend voordat de stad ontwaakt fietsen of varen door het Centrum. In de lente als de eerste knoppen in bloei staan en de vogeltjes fluiten. In de winter als het sneeuwt of met ijs op de grachten.

Even de stad uit
Heerlijk uitwaaien op het strand van Bloemendaal en Zandvoort met de hond. 

Mijn park
Het Amsterdamse Bos is zo ongelooflijk mooi als alles in bloei staat. Uniek om zoveel natuur dichtbij onze prachtige stad te hebben. 

patricia@vandenbrink.nl 06 - 342 270 02
Lees meer
Marjolein With
Makelaar KRMT Marjolein With

Marjolein With is als dochter van twee Amsterdammers zelf sinds 2013 woonachtig in Amsterdam. Zij is begonnen bij ons kantoor als binnendienst en is inmiddels werkzaam als KRMT makelaar.

Mijn buurt
Na acht jaar op de Wallen te hebben gewoond ben ik in 2021 naar Noord verhuist. Nu ik aan de rust ben gewend, wil ik er nooit meer weg! Noord zit boordevol goede restaurants (Café Modern!) en buurtinitiatieven (mijn favoriet is de NoordOogst markt).

Droomhuis
Eén van de waterwoningen in de buurt Schoonschip in Amsterdam Noord.

Even de stad uit
Het liefst naar het strand van Zandvoort of Castricum. Iets dichter bij de stad ga ik graag met de fiets of motor richting Volendam om haring te eten.

Favoriete plek
De Noordermarkt op zaterdag voor heerlijke versproducten, bloemen en een stop op het terras van Café Libertine of Domenica.

Amsterdam op zijn best
Voor mij gaat er niets boven de stad op een zomerdag bewonderen vanaf het water. Varen met vrienden en kijken naar de verscheidenheid aan gebouwen en mensen gaat nooit vervelen.

marjolein@vandenbrink.nl 020 - 671 72 72
Lees meer
Over ons

VERHALENMAKERS SINDS 1979

Wij werken met vastgoed, dus wij maken verhalen. Dat is sinds jaar en dag ons motto. Daar zijn we ons tijdens iedere stap van een aan- of verkoopproces van bewust. Deze mensen kunnen u vertellen wat we daarmee bedoelen. 

Lees de verhalen

Locatie

Ons kantoor

[ { "address": "De Lairessestraat 123", "zipCode": "1075 HH", "city": "Amsterdam" } ]

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Stel hieronder uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Formulier