Maak kennis met Carla van den Brink

Makelaarskantoor Carla van den Brink houdt van Amsterdam. Maar misschien nog wel meer van de mensen die haar bewonen. En wat je liefhebt, daar zorg je voor. Dat is al sinds 1979 onze overtuiging. Dat zal het blijven, ook in de toekomst.

Voor ons is de makelaardij dus allereerst een kwestie van goede zorg. Voor ons vastgoed. Voor onze stad. Maar vooral: voor de mensen voor wie we mogen werken.
Mensen maken een buurt. Zij schrijven geschiedenis. Zij maken de stad tot wat die is. Zij spelen de hoofdrol in het nieuwe verhaal dat we samen mogen maken. Goed voor hen zorgen is dus het minste wat we kunnen doen. 

Ons motto: Wij werken met vastgoed, dus wij maken verhalen. Daar zijn we ons tijdens iedere stap van een aan- of verkoopproces van bewust. We vragen u ons daaraan te houden en ons te helpen dat motto iedere dag waar te maken.  

Welke nieuwe geschiedenis mogen we met u gaan schrijven?

 

Makelaarskantoor Carla van den Brink Amsterdam

Pieter Joep van den Brink

Pieter Joep van den Brink is de zoon van oprichter, roerganger en naamgever Carla van den Brink, en is dus eigenlijk al zijn hele leven aan het kantoor en het vak verbonden. Hij woont in Amsterdam sinds 1967.

Mijn buurt

De Minervalaan, hier heb ik het grootste gedeelte van mijn jeugd doorgebracht.  Wanneer ik door deze mooie laan fiets met de bomen en het gras in het midden, kan ik mijn glimlach niet tegenhouden. Wonen is hier trouwens ook heel prettig.

Beste lunch

Mech op de Cornelis Schuytstraat. Lekker een broodje op het bankje voor de deur en ondertussen heel Oud Zuid zien langsrijden. Een combinatie van ontspanning met netwerken, echt top.

Even de stad uit

De Ronde Hoep, even met de sloep een rondje varen, voor anker op Abcoudermeer en dan helemaal opgeladen weer naar huis.

Inspirerende Amsterdammer

Eberhart Van der Laan, met name ook om de boodschap die hij nalaat: Dat we lief zijn voor elkaar, waardoor Amsterdam die lieve stad blijft die het is.

Amsterdam op zijn best

De multiculturele samenleving met meer dan 175 nationaliteiten maakt Amsterdam compleet, de bevolkingsopbouw voor een dorp als het onze is uniek en geeft op straat altijd een uniek beeld.

Met pek en veren de stad uit

De vrijgezellenfeesten waarmee onze stad voor sommigen wel een pretpark lijkt en daarmee ruimte geeft voor het fenomeen ‘bierfiets’. Dit vind ik absoluut verschrikkelijk en mogen ze van mij zo snel mogelijk afschaffen.

Hellen Groen - de Leijer

Hellen Groen - de Leijer, werkzaam als makelaar bij Carla van den Brink sinds 2006 en sinds 2016 als partner verbonden. Ze woont in Amsterdam sinds 1994.

 

Mijn buurt

Ik ben verliefd op de grachtengordel, het hart van de stad en zo kenmerkend voor Amsterdam. Als de zon schijnt en ik fiets over de grachten krijg ik iedere keer weer vlinders in mijn buik. 

Mijn park

Ik vind het een luxe dat een stad als Amsterdam zoveel mooie parken heeft, iedere buurt heeft zo zijn eigen groene hart. Het Vondelpark is mijn favoriet, vooral om ´s ochtends even lekker te hardlopen. Dan delen de sporters het park slechts met een handjevol nog half dronken mensen en de schoonmaakploeg van de gemeente. Zo typisch stads en Amsterdams.

Even de stad uit

Een lekkere lange wandeling met mijn hond is een reden om even de stad uit te gaan. Het bos van recreatiegebied Spaarnwoude is hier perfect voor. Heerlijk om even de natuur in te gaan.

Mooiste uitzicht op de stad

Aan de Zuid-as met uitzicht over de gehele stad en op de landende en opstijgende vliegtuigen van Schiphol.

Favoriete Amsterdamse biertje

Een Natte of Zatte van brouwerij het IJ vind ik heerlijk, of dat nou ’s zomers op het terras is of ’s winters in een café.

Kim de Vroe

In 2014 verruilde Kim de Vroe na 12 jaar het warme Spanje voor Amsterdam. Als office manager is zij verantwoordelijk voor een vlekkeloos dagverloop op kantoor.

 

Mijn buurt

Buitenveldert: veel groen, veel parken en rust, maar ook de allure van de Zuidas. Een ondergewaardeerd stukje Amsterdam. Ideaal om lekker te wandelen met mijn honden.

Mooiste dakterras

Bij mijn ouders heb ik een dakterras dat ik nog steeds ook een beetje als het mijne zie. Geweldig uitzicht over de stad. Met Oud en Nieuw altijd weer adembenemend.

Favoriete café

Samen met mijn beste vriendin kom ik graag in Café Eijlders aan de Korte Leidsedwarsstraat. Gezellig, knus, authentiek. Precies wat een café moet zijn.

Amsterdam op z'n best

In Amsterdam heb je de wereld binnen handbereik. De verschillende culturen en open houding van haar bewoners maken deze stad zo divers, met topniveau koken en kunsten. Wereldstad!

Dany Otten

Dany Otten woont al sinds 1979 in Amsterdam en is als office manager de drijvende kracht achter het kantoorgebeuren bij Carla van den Brink. 

 

Mijn park

Het Westerpark is heerlijk om te hardlopen. Er is veel te doen qua cultuur en nog niet overspoeld door toeristen.

Favoriete buurt

Het stuk tussen de Enneus Heermabrug (de BH-brug) en dan via de Piet Heinkade tot achter het Centraal Station. Water, industrie, drukte en mooie architectuur.

Inspirerende Amsterdammer

Jeroen Krabbé, met name in zijn kunstprogramma, daar neemt hij je echt mee in zijn enthousiasme.

Amsterdams bier

Brouwerij de Eeuwige Jeugd is mijn favoriet, echt Amsterdams bier. 

Heather van Leuverden

Heather van Leuverden versterkt het team als KRMT-Makelaar. Als dochter van een geboren Amsterdammer, woont ze zelf in Amsterdam West.

 

Mooiste straat

De Van Eeghenstraat. Wil niet iedereen hier wonen? Bouwstijl, buurtgevoel, en het Vondelpark als achtertuin. Wat wil je nog meer?

Amsterdam buiten

Lekker langs de grachten en over bruggetjes op zonnige dagen. Met warm weer ga ik ook graag naar Hangar in Noord, lekker in de hangmat op het stadsstrand.

Inspirerende Amsterdammer

Oscar Hammerstein vind ik een inspirerende man. Lekker direct en vaak met een flinke dosis humor. Echt Amsterdams.

Met pek en veren de stad uit

Langdurige wegwerkzaamheden zie ik liever vandaag dan morgen verdwijnen. Maar ze horen bij een drukke stad. Lange files en slechte bereikbaarheid kan ik ook wel missen. 

Isabeau Boender

Steijn Schothorst

Patricia van Gulik

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail ons voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.