Maak kennis met Carla van den Brink

Makelaarskantoor Carla van den Brink houdt van Amsterdam. Maar misschien nog wel meer van de mensen die haar bewonen. En wat je liefhebt, daar zorg je voor. Dat is al sinds 1979 onze overtuiging. Dat zal het blijven, ook in de toekomst.

Voor ons is de makelaardij dus allereerst een kwestie van goede zorg. Voor ons vastgoed. Voor onze stad. Maar vooral: voor de mensen voor wie we mogen werken.
Mensen maken een buurt. Zij schrijven geschiedenis. Zij maken de stad tot wat die is. Zij spelen de hoofdrol in het nieuwe verhaal dat we samen mogen maken. Goed voor hen zorgen is dus het minste wat we kunnen doen. 

Ons motto: Wij werken met vastgoed, dus wij maken verhalen. Daar zijn we ons tijdens iedere stap van een aan- of verkoopproces van bewust. We vragen u ons daaraan te houden en ons te helpen dat motto iedere dag waar te maken.  

Welke nieuwe geschiedenis mogen we met u gaan schrijven?

 

Team Carla van den Brink

Pieter Joep van den Brink

Pieter Joep van den Brink is de zoon van oprichter, roerganger en naamgever Carla van den Brink, en is dus eigenlijk al zijn hele leven aan het kantoor en het vak verbonden. Hij woont in Amsterdam sinds 1967.

Mijn buurt

De Minervalaan, hier heb ik het grootste gedeelte van mijn jeugd doorgebracht.  Wanneer ik door deze mooie laan fiets met de bomen en het gras in het midden, kan ik mijn glimlach niet tegenhouden. Wonen is hier trouwens ook heel prettig.

Beste lunch

Joffers. Lekker een koffie drinken op het terras voor de deur en ondertussen heel Oud Zuid zien langsrijden. Een combinatie van ontspanning met netwerken, echt top.

Even de stad uit

De Ronde Hoep, even met de sloep een rondje varen, voor anker op Abcoudermeer en dan helemaal opgeladen weer naar huis.

Inspirerende Amsterdammer

Eberhart Van der Laan, met name ook om de boodschap die hij nalaat: Dat we lief zijn voor elkaar, waardoor Amsterdam die lieve stad blijft die het is.

Amsterdam op zijn best

De multiculturele samenleving met meer dan 175 nationaliteiten maakt Amsterdam compleet, de bevolkingsopbouw voor een dorp als het onze is uniek en geeft op straat altijd een uniek beeld.

Met pek en veren de stad uit

De vrijgezellenfeesten waarmee onze stad voor sommigen wel een pretpark lijkt en daarmee ruimte geeft voor het fenomeen ‘bierfiets’. Dit vind ik absoluut verschrikkelijk en mogen ze van mij zo snel mogelijk afschaffen.

Hellen Groen - de Leijer

Hellen Groen - de Leijer, werkzaam als makelaar bij Carla van den Brink sinds 2006 en sinds 2016 als partner verbonden. Ze woont in Amsterdam sinds 1994.

 

Mijn buurt

Ik ben verliefd op de grachtengordel, het hart van de stad en zo kenmerkend voor Amsterdam. Als de zon schijnt en ik fiets over de grachten krijg ik iedere keer weer vlinders in mijn buik. 

Mijn park

Ik vind het een luxe dat een stad als Amsterdam zoveel mooie parken heeft, iedere buurt heeft zo zijn eigen groene hart. Het Vondelpark is mijn favoriet, vooral om ´s ochtends even lekker te hardlopen. Dan delen de sporters het park slechts met een handjevol nog half dronken mensen en de schoonmaakploeg van de gemeente. Zo typisch stads en Amsterdams.

Even de stad uit

Een lekkere lange wandeling met mijn hond is een reden om even de stad uit te gaan. Het bos van recreatiegebied Spaarnwoude is hier perfect voor. Heerlijk om even de natuur in te gaan.

Mooiste uitzicht op de stad

Aan de Zuid-as met uitzicht over de gehele stad en op de landende en opstijgende vliegtuigen van Schiphol.

Favoriete Amsterdamse biertje

Een Natte of Zatte van brouwerij het IJ vind ik heerlijk, of dat nou ’s zomers op het terras is of ’s winters in een café.

Kim de Vroe

Zorgt sinds 2014 als office manager voor een vlekkeloos dag verloop op kantoor.

 

Mijn buurt

Buitenveldert: veel groen, veel parken en rust, maar ook de allure van de Zuidas. Een ondergewaardeerd stukje Amsterdam. Ideaal om lekker te wandelen met mijn hond.

Mooiste uitzicht

Mijn moeder heeft een groot balkon op de Zuidas dat ik ook een beetje als het mijne zie. Geweldig uitzicht over Zuid en mijn geliefde buurt Buitenveldert. Door de ligging op het Zuiden is er de hele dag zon, heerlijk!

Even de stad uit

Op een mooie dag ga ik het liefst wandelen langs het water bij de jachthaven aan De Nieuwe Meer. Mijn hond mag daar zonder lijn rondlopen, zo fijn.

Amsterdam op z'n best

In Amsterdam heb je de wereld binnen handbereik. De verschillende culturen en open houding van haar bewoners maken deze stad zo divers, met topniveau koken en kunsten. Wereldstad!

Heather van Leuverden

Heather van Leuverden versterkt het team als KRMT-Makelaar. Als dochter van een geboren Amsterdammer, woont ze zelf in Amsterdam West.

 

Mooiste straat

De Van Eeghenstraat. Wil niet iedereen hier wonen? Bouwstijl, buurtgevoel, en het Vondelpark als achtertuin. Wat wil je nog meer?

Amsterdam buiten

Lekker langs de grachten en over bruggetjes op zonnige dagen. Met warm weer ga ik ook graag naar Hangar in Noord, lekker in de hangmat op het stadsstrand.

Inspirerende Amsterdammer

Oscar Hammerstein vind ik een inspirerende man. Lekker direct en vaak met een flinke dosis humor. Echt Amsterdams.

Met pek en veren de stad uit

Langdurige wegwerkzaamheden zie ik liever vandaag dan morgen verdwijnen. Maar ze horen bij een drukke stad. Lange files en slechte bereikbaarheid kan ik ook wel missen. 

Isabeau Boender

Isabeau Boender is KRMT-makelaar en opgegroeid in het makelaarsvak. Zij is zelf woonachtig in Amsterdam-West. Als dochter van een makelaar is het vak haar met de paplepel ingegoten.

Mijn buurt

De Pijp. ’s Avonds laat voor zijn gezellige cafés en ‘s ochtends vroeg voor de markt. Het leeft daar altijd. Amsterdam op zijn mooist is onder het Rijks door fietsen, door de Spiegelstraat en dan richting de Negen straatjes.

Leukste avonden uit

Voor een bordje pasta kom ik het liefst bij Ferilli’s. De Japanner op de Albert Cuypstraat is een simpel, maar heerlijk restaurant. Daarna nog een wijntje bij Petit Caron op het terras.

Even de stad uit

Het Amsterdamse Bos, een heerlijk buitengebied waar ik maar al te graag elk weekend kom. Het is een bos waar ik vroeger als klein meisje al rondfietste en altijd gehockeyd heb.

Inspirerende Amsterdammer

Kim de Vroe, mijn collega van de binnendienst. Altijd vrolijk, altijd behulpzaam, altijd in voor een lolletje en onwijs goed in haar vak.

Amsterdam op zijn best

Als het net de eerste lente dagen zijn, mensen meer de fiets pakken en de regenjassen thuis blijven. Amsterdam is altijd mooi, maar bloeit dan weer op.

Anniek Steltenpool-Docter

Anniek Steltenpool- Docter is ARMT en tevens onze verhuur specialist. Zij is werkzaam in het vastgoed sinds 2004.

Amsterdam op z'n best

Amsterdam is in vergelijking met andere wereldsteden een relatief kleine stad, met alles binnen handbereik! Mooie parken, ontelbaar goede restaurants, cultuur en vertier. Maar ook het openbaar vervoer en het vliegveld dichtbij. Een hele fijne stad om te wonen en leven. Fietsend over de grachten in het ochtendzonnetje, omhoogkijkend naar de mooie gevels. Een prachtstad!

Beste lunch

Renzo’s, een stukje Italië in Amsterdam. De lekkerste broodjes!

Leukste activiteit

Met een boot over de grachten van Amsterdam. Vanaf het water ziet de stad er weer heel anders uit.

Avondje uit

Een concert in de Melkweg danwel Paradiso of een avondje lachen in Toomler. Altijd gezellig!

Even de stad uit

Weer of geen weer, even uitwaaien op het strand doet een mens goed!

Susan Bosma

Susan Bosma is Register Makelaar Taxateur. Zij woont sinds 2008 in Amsterdam.

Mijn buurt

De Jordaan vind ik één van de mooiste buurten van Amsterdam. Prachtige panden, een fijne sfeer en veel leuke horeca. 

Favoriete horeca

Bar Bouche aan de Wibautstraat. Een eetbar in een huiskamersfeer met heerlijk eten. Ook zit ik graag bij Marathonweg op het terras in de zomer.

Mijn droomhuis 

Een grachtenpand zou toch wel mijn droom zijn.

Favoriete park 

Het Flevopark in Amsterdam Oost vind ik een heel mooi park. Ruim opgezet en vooral niet te druk.

Amsterdam op zijn best

Heerlijk op de fiets door de stad, zeker in de zomer langs alle gezellige terrassen en de grachten

 

Patricia van Gulik

Patricia van Gulik is onze alleskunner. Zij is KRMT-makelaar en tevens interieur architecte. Zij woont in Amsterdam sinds 1990.

Mijn buurt
De grachtengordel en de "9 straatjes" zijn voor mij een bron van creativiteit en schoonheid. Historische gevels, kleuren, mensen en veel verschillende initiatieven in horeca en detailhandel zijn een weerspiegeling van onze bruisende hoofdstad.

Favoriete terras
Hangar in Amsterdam Noord of de wijnbar Shiraz Jardins op de Lijnbaansgracht. 

Amsterdam op zijn best
Vroeg in de ochtend voordat de stad ontwaakt fietsen of varen door het Centrum. In de lente als de eerste knoppen in bloei staan en de vogeltjes fluiten. In de winter als het sneeuwt of met ijs op de grachten.

Even de stad uit
Heerlijk uitwaaien op het strand van Bloemendaal en Zandvoort met de hond. 

Mijn park
Het Amsterdamse Bos is zo ongelooflijk mooi als alles in bloei staat. Uniek om zoveel natuur dichtbij onze prachtige stad te hebben. 

Caroline van Weede- Heerkens Thijssen

Caroline van Weede woont sinds 1988 in Amsterdam. Zij versterkt het team als KRMT makelaar.

Mijn buurt

Het centrum, grachtengordel Zuid is de mooiste buurt van Amsterdam. Het is er heel rustig maar toch heb je contact met wat er in de stad gebeurt. Er wonen studenten, gezinnen en expats door elkaar. Die mengelmoes vind ik het leukste aan mijn buurt.

Amsterdam op zijn best

Fietsen door de stad is mijn favoriete bezigheid. Ik geniet er het meest van wanneer ik over de grachten fiets op een zonnige dag.

Even de stad uit

Wanneer ik de stad uit wil ga ik naar ons huisje op het strand van Castricum. Als je het mij vraagt is dit het mooiste strand van het land, en dat slechts veertig minuten rijden vanaf mijn huis!

Mooiste moment in Amsterdam

Het concert dat André Rieu gaf op het Museumplein tijdens de kroningsdag in 2013. Waanzinnig mooi hoe het volle museumplein er uitzag met het Rijksmuseum op de achtergrond.

Met pek en veren de stad uit

Toeristen die naar de stad komen voor de coffeeshops. Amsterdam heeft zo veel meer te bieden.

 

Marjolein With

Marjolein With is als dochter van twee Amsterdammers zelf sinds 2013 woonachtig in Amsterdam. Zij volgt de opleiding tot KRMT makelaar en versterkt Kim op kantoor als binnendienst.

Mijn buurt

Ik ben gek op het contrast van het centrum. De wallen is de enige buurt waar ik tot nu toe heb gewoond en ik geniet van de hectiek en volle terrassen in de avond. De volgende ochtend wanneer je door dezelfde straat wandelt, hangt er een serene rust en waan je je alleen in de stad.

Droomhuis

Een benedenwoning in de Jordaan waar de hele straat met mooi weer de eettafels buiten zet.

Even de stad uit

Het liefst naar het strand van Zandvoort of Castricum. Iets dichter bij de stad ga ik graag met de fiets of motor richting Volendam om haring te eten.

Favoriete plek

De Noordermarkt op zaterdag voor heerlijke versproducten, bloemen en een stop op het terras van Café Libertine of Domenica.

Amsterdam op zijn best

Voor mij gaat er niets boven de stad op een zomerdag bewonderen vanaf het water. Varen met vrienden en kijken naar de verscheidenheid aan gebouwen en mensen gaat nooit vervelen.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail ons voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

×

Informatie Coronavirus

Meer informatie